Op zoek naar uniek talent

Wij zoeken mensen die bij onze cultuur en organisatie passen. Kennis en vaardigheden zijn te leren. Passie, bevlogenheid, uitstraling en drive bepalen wie jij als persoon bent. Juist dat lees je niet in iemands brief of cv. Daarom gaat solliciteren bij ons net wat anders dan in de meeste organisaties. We willen namelijk eerst graag weten wie je bent, voordat we willen weten wat je kunt.

Wie ben jij?

Wie jij bent als persoon testen we op verschillende manieren. Allereerst is het maken van een kernwaardentest onderdeel van je sollicitatie. Iedereen die bij ons solliciteert vult online, via deze website, een test in. Deze test gaat over de voorkeuren die jij hebt als het gaat over onze kernwaarden. Bijvoorbeeld:

Ben je betrokken en gedreven? Denk je in kansen in plaats van in problemen? Ben je creatief en ondernemend?
Durf je jezelf te zijn en risico’s te nemen? Ben je sociaalvaardig en kun je binnen een multidisciplinair team functioneren?

Speeddates

Iedereen die bij ons solliciteert nodigen we uit, ook als je een open sollicitatie verstuurd. Zo krijgt iedereen een eerlijke kans om zichzelf te presenteren. De eerste sollicitatieronde bestaat uit een aantal speeddates met medewerkers van Hollands Kroon. Hier krijg je als kandidaat een paar minuten de tijd om aan de hand van een meegenomen voorwerp te vertellen wie je bent en wat jouw toegevoegde waarde voor onze organisatie is. Werkervaringen en opleidingen komen in dit stadium nog niet aan de orde.

HK-proof?

Als sollicitanten krijg je binnen een paar dagen feedback en je hoort of je ‘HK-proof’ bent. Dat wil zeggen dat wij denken dat jij bij onze organisatie past en in de toekomst wellicht onze nieuwe collega zou kunnen worden. Als het antwoord hierop ‘ja’ is, krijg je een vervolguitnodiging. Het is aan het team waarin de vacature openstaat, hoe zij de vervolgronde willen invullen. De opties zijn bij ons eindeloos: van een rollenspel met acteurs tot een presentatie, maken van een filmpje, tot een traditioneel sollicitatiegesprek

Schrijf je in voor de jobalert!

Wil je geen vacatures missen? Stel dan je eigen vacaturemelding in en mis geen nieuwe vacatures. Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je deze niet gekregen, dan is er iets misgegaan. Schrijf je dan nogmaals in.
E-mailadres van de abonnee.