Open sollicitatie

Een open sollicitatie naar ons toesturen kan altijd, ook al hebben we geen vacatures openstaan. Wij zoeken mensen die bij onze cultuur en organisatie passen. Kennis en vaardigheden zijn te leren. Passie, bevlogenheid, uitstraling en drive bepalen wie jij als persoon bent. Juist dat lees je niet in iemands brief of cv. Daarom gaat solliciteren bij ons net wat anders dan in de meeste organisaties. We willen namelijk eerst graag weten wie je bent, voordat we willen weten wat je kunt.

Talentenavonden

Sollicitanten die een open sollicitatie sturen nodigen wij uit voor onze talentenavond. Dit organiseren we zo’n 5 keer per jaar. Naast een rondleiding en een toelichting op de manier waarop wij in Hollands Kroon werken krijgen de kandidaten de kans zichzelf te presenteren. De door de sollicitanten eerder gemaakte kernwaardentest is de leidraad voor de kennismaking. Wij vragen bij deze kennismaking niet naar werkervaring en opleiding, het gaat ons om jou als persoon. Samen kijken wij of jij bij Hollands Kroon past maar ook of Hollands Kroon bij jou past.

HK Plein

Als sollicitant krijg je binnen een paar dagen feedback en je hoort of je ‘HK-proof’ bent. Heb je tijdens de kennismakingsavond laten zien dat je bij onze kernwaarden uitdraagt en vinden wij jou bij Hollands Kroon passen? Als het antwoord hierop ‘ja’ is krijg je een uitnodiging om een profiel aan te maken op Hollands Kroon Plein. Dit is onze talentenbank. Alle vacatures die bij ons worden opengesteld komen eerst op HK plein. Je krijgt automatisch een melding dat er een vacature open staat. Omdat wij al met jou hebben kennisgemaakt heb je een voorsprong als je reageert. Het sturen van een open sollicitatie heeft dus zeker zin bij ons!

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast en gemotiveerd om samen met ons onze organisatie slimmer te laten werken en om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan Hollands Kroon? Solliciteer dan direct want we zijn altijd opzoek naar nieuwe talenten.

Schrijf je in voor de jobalert!

Wil je geen vacatures missen? Stel dan je eigen vacaturemelding in en mis geen nieuwe vacatures. Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je deze niet gekregen, dan is er iets misgegaan. Schrijf je dan nogmaals in.
E-mailadres van de abonnee.