Kennismaking

Ons laten weten dat je interesse hebt in een baan bij onze organisatie kan altijd, ook al hebben we geen vacatures openstaan. Wij zoeken mensen die bij onze cultuur en organisatie passen. Kennis en vaardigheden zijn te leren. Passie, bevlogenheid, uitstraling en drive bepalen wie jij als persoon bent. Juist dat lees je niet in iemands brief of cv. Daarom gaat solliciteren bij ons net wat anders dan in de meeste organisaties. We willen namelijk eerst graag weten wie je bent, voordat we willen weten wat je kunt.

Talentenavonden

In verband met het Coronavirus kunnen onze Talentenavonden helaas niet doorgaan. Op dit moment staat de gezondheid en de veiligheid van jullie en onze medewerkers voorop. We wachten de ontwikkelingen af en hopen jullie snel weer te ontmoeten.

HK Plein

Als sollicitant krijg je binnen een paar dagen na de Talentenavond feedback. Heb je tijdens de Talentenavond laten zien dat je onze kernwaarden uitdraagt en vinden wij jou bij Hollands Kroon passen? Als het antwoord hierop ‘ja’ is, ben je ‘HK-proof’. Je krijgt een uitnodiging om een profiel aan te maken op Hollands Kroon Plein. Dit is onze talentenbank.

Alle vacatures die bij ons worden opengesteld komen eerst op HK plein. Je krijgt automatisch een melding dat er een vacature open staat. Omdat wij al met jou hebben kennisgemaakt heb je een voorsprong als je reageert. Het deelnemen aan een Talentenavond heeft dus zeker zin bij ons!

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast en gemotiveerd om samen met ons onze organisatie slimmer te laten werken en om een maatschappelijke bijdrage te leveren aan Hollands Kroon? Meld je dan aan voor een talentenavond want we zijn altijd opzoek naar nieuwe talenten!

Schrijf je in voor de jobalert!

Wil je geen vacatures missen? Stel dan je eigen vacaturemelding in en mis geen nieuwe vacatures. Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je deze niet gekregen, dan is er iets misgegaan. Schrijf je dan nogmaals in.
E-mailadres van de abonnee.