De jeugd heeft de toekomst

Elk jaar stromen vele MBO-studenten met een diploma de arbeidsmarkt op. Vaak gelukkig met succes, maar soms blijkt dat de aansluiting tussen theorie en praktijk beter kan. En kan het voor jongeren lastig zijn om binnen een organisatie snel van meerwaarde te zijn. Zonde, want dan kan talent soms verloren gaan.

Daarom hebben onderwijsorganisatie Vonk en de gemeente Hollands Kroon de handen ineengeslagen en samen de opleiding Legal Insurance & HR Service specialist ontwikkeld. Dit is een brede praktijkgerichte opleiding waarbij de leerlingen worden opgeleid tot klantgerichte en communicatief sterke publieke professionals die direct van toegevoegde waarde zijn voor de moderne publieke organisaties van vandaag. De opleiding is vormgegeven in nauwe samenwerking met de gemeente Hollands Kroon, maar is bedoeld als kweekvijver van jong talent voor publieke organisaties. 

De opleiding wordt aangeboden op niveau 4+. De plus staat voor de extra’s: veel praktijkgerichte, gevarieerde opdrachten op verschillende vakgebieden én interne trainingen die worden verzorgd door de gezamenlijke stagebedrijven. De stagebedrijven garanderen daarnaast gezamenlijk dat voor elke leerling een stageplaats beschikbaar is. 

Interesse in deze opleiding? Kijk verder op de website van Vonk.

Schrijf je in voor de jobalert!

Wil je geen vacatures missen? Stel dan je eigen vacaturemelding in en mis geen nieuwe vacatures. Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je deze niet gekregen, dan is er iets misgegaan. Schrijf je dan nogmaals in.
E-mailadres van de abonnee.