Stagiaires

Stage bij Hollands Kroon

Op zoek naar een stage bij Hollands Kroon? Kijk onder Vacatures of wij op dit moment stageplekken hebben.

Investeren in ontwikkeling vinden we belangrijk. Niet alleen in onze medewerkers, maar ook in stagiaires. De grote variëteit aan taken en beleidsvelden bieden veel mogelijkheden om je bij ons als stagiaire te ontwikkelen.

Wat bieden wij stagiaires?

Wij bieden een aantrekkelijke stageplaats bij een gemeente die net wat anders werkt als andere gemeenten. Ook krijg je een stagevergoeding, en als je geen OV hebt, een reiskostenvergoeding. Je krijgt een laptop en smartphone te leen, zodat je overal kunt werken en bereikbaar bent.

Wie ben jij?

Jij bent de ambtenaar van de toekomst! Je bent gemotiveerd en weet waarom je bij Hollands Kroon wilt stagelopen. Je toont initiatief en bent resultaatgericht. Wij waarderen jouw frisse blik op zaken die ons minder opvallen. En daarnaast pas je bij de kernwaarden van Hollands Kroon.

Wil je bij ons stage lopen?

Vul dan je gegevens en je motivatie in via de oranje knop. En wie weet word jij beloond met een stageplek bij onze organisatie.

Stagebemiddelingsplatform TalentZ

TalentZ koppelt de student op basis van skills, persoonlijke eigenschappen en opleiding aan het juiste bedrijf. Op basis van deze informatie laat TalentZ – uitgedrukt in een matchingspercentage – zien welke bedrijven het best bij de student passen. Die krijgt vervolgens in één oogopslag te zien waar hij/zij zich gedurende de stage optimaal kan ontwikkelen. Bedrijven kunnen daardoor snel beoordelen welke student het best bij hun organisatie past.

Schrijf je in voor de jobalert!

Wil je geen vacatures missen? Stel dan je eigen vacaturemelding in en mis geen nieuwe vacatures. Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je deze niet gekregen, dan is er iets misgegaan. Schrijf je dan nogmaals in.
E-mailadres van de abonnee.