Stagiaires

Stage bij Hollands Kroon

Investeren in ontwikkeling vinden we belangrijk. Niet alleen in onze medewerkers, maar ook in stagiaires. De grote variƫteit aan taken en beleidsvelden bieden veel mogelijkheden om je bij ons als stagiaire te ontwikkelen.

Wat bieden wij stagiaires?

Wij bieden een aantrekkelijke stageplaats bij een gemeente die net wat anders werkt als andere gemeenten. Ook krijg je een stagevergoeding, en als je geen OV hebt, een reiskostenvergoeding. Je krijgt een laptop en smartphone te leen, zodat je overal kunt werken en bereikbaar bent.

Wie ben jij?

Jij bent de ambtenaar van de toekomst! Je bent gemotiveerd en weet waarom je bij Hollands Kroon wilt stagelopen. Je toont initiatief en bent resultaatgericht. Wij waarderen jouw frisse blik op zaken die ons minder opvallen. En daarnaast pas je bij de kernwaarden van Hollands Kroon

Wil je bij ons stage lopen?

Vul dan de kernwaardentest en stuur je motivatie in via de oranje button. En wie weet word jij beloond met een stageplek bij onze organisatie

Schrijf je in voor de jobalert!

Wil je geen vacatures missen? Stel dan je eigen vacaturemelding in en mis geen nieuwe vacatures. Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je deze niet gekregen, dan is er iets misgegaan. Schrijf je dan nogmaals in.
E-mailadres van de abonnee.