trainees_2019

Grijp je kans!

Vanaf maandag 5 april kun je solliciteren op het traineeship. Meer informatie hierover lees je binnenkort op deze pagina.

De medewerker van de toekomst

Zelfstandig projecten leiden, successen vieren met collega’s én een glimlach toveren op het gezicht van onze inwoners. Zo ziet je baan als trainee bij ons eruit. De nieuwe lichting trainees is in september 2019 gestart.

Investeren in ontwikkeling vinden we belangrijk

De snel veranderende samenleving vraagt van onze medewerkers om flexibel en breed inzetbaar te zijn. Hierbij hebben wij jou nodig, want jij houdt de organisatie fris, levendig en toekomstbestendig. De flexibiliteit en het aanpassingsvermogen van jongeren zien wij namelijk als inspiratiebron voor onze organisatie. Daarom investeren wij in jou, door jou een tweejarig traineeship bij onze organisatie aan te bieden.

Wat je doet als trainee bij Hollands Kroon

Je vormt met de andere trainees een zelfsturend team, net als alle andere teams van onze organisatie. Je krijgt zowel groeps- als individuele opdrachten. We dagen je uit en we stimuleren jou om het beste van jezelf te laten zien. Met deze opdrachten maak je kennis met de hele organisatie zodat je na twee jaar weet op welke plek jij het beste past. Bekijk voor meer informatie de video's over het traineeship op ons YouTube kanaal.

Ervaringen en belevenissen van trainees

Vanaf de start van het traineeship beschrijven de huidige trainees hun ervaringen en belevenissen bij onze organisatie. Lees op de website van de trainees wat zij doormaken, leren en beleven tijdens het traineeship. Ook zijn zij te volgen op Instagram. De tweede lichting trainees heeft dit gedaan in de vorm van een digitale krant, genaamd Trainee Times. Elke vier maanden brachten zij een nieuwe editie uit, met daarin hun laatste avonturen, activiteiten, projecten, ontwikkelingen en belevenissen. Bekijk hier editie 1, editie 2 en editie 3

 

Kennismaken met ons

Oh ja, maak kennis met de huidige trainees en andere toekomstige collega's. Je bent altijd welkom voor een kop koffie en rondleiding op ons kantoor. Mail voor een afspraak naar trainee@hollandskroon.nl. Gezellig!

Schrijf je in voor de jobalert!

Wil je geen vacatures missen? Stel dan je eigen vacaturemelding in en mis geen nieuwe vacatures. Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je deze niet gekregen, dan is er iets misgegaan. Schrijf je dan nogmaals in.
E-mailadres van de abonnee.