Trainees

Traineeship bij Hollands Kroon

Zelfstandig projecten leiden, successen vieren met collega’s én een glimlach toveren op het gezicht van onze inwoners. Zo ziet je baan als trainee bij ons eruit. Solliciteer vanaf april! De sollicitatie is vormvrij en iedereen wordt uitgenodigd voor de eerste ronde die op 23 of 24 mei plaatsvindt. Zet deze dagen dus alvast in je agenda!

Investeren in ontwikkeling vinden we belangrijk

De snel veranderende samenleving vraagt van onze medewerkers om flexibel en breed inzetbaar te zijn. Hierbij hebben wij jou nodig, want jij houdt de organisatie fris, levendig en toekomstbestendig. De flexibiliteit en het aanpassingsvermogen van jongeren zien wij namelijk als inspiratiebron voor onze organisatie. Daarom investeren wij in jou, door jou een tweejarig traineeship bij onze organisatie aan te bieden.

De medewerker van de toekomst

Doorloop jij onze wervingsprocedure? Wij zijn op zoek naar vijf of zes nieuwe trainees: HBO- of WO-afgestudeerden. Wat je hebt gestudeerd maakt niets uit. De insteek is dat jij je bij ons razendsnel ontwikkelt tot de medewerker van de toekomst. Wij investeren in jouw ontwikkeling en wij gaan ervoor om dit te belonen met een vaste aanstelling na twee jaar.

Wat je doet als trainee bij Hollands Kroon

Je vormt met de andere trainees een zelfsturend team, net als alle andere teams van onze organisatie. Je krijgt zowel groeps- als individuele opdrachten. We dagen je uit en we stimuleren jou om het beste van jouzelf te laten zien. Met deze opdrachten maak je kennis met de hele organisatie zodat je na twee jaar weet op welke plek jij het beste past. Bekijk voor meer informatie de video's over het traineeship op ons YouTube kanaal.

Ervaringen en belevenissen van trainees

Vanaf de start van het traineeship beschrijven de huidige trainees hun ervaringen en belevenissen bij onze organisatie. Lees op de website van de trainees wat zij doormaken, leren en beleven tijdens het traineeship. Ook zijn zij te volgen op Instagram. De tweede lichting trainees heeft dit gedaan in de vorm van een digitale krant, genaamd Trainee Times. Elke vier maanden brachten zij een nieuwe editie uit, met daarin hun laatste avonturen, activiteiten, projecten, ontwikkelingen en belevenissen. Bekijk hier editie 1editie 2 en editie 3. Na deze edities zijn ze overgegaan op de website de belevenissen van de trainees.

 

Kennismaken met ons

Oh ja, maak kennis met de huidige trainees en andere toekomstige collega's bij onderstaande bijeenkomsten!

14 maart 2019 Trainee meeting

meet&greet @ Alkmaar.We zien je graag in café Klunder om 15 uur. Meld je vooraf even aan door je naam + traineemeeting Alkmaar te mailen naar trainee@hollandskroon.nl.

4 en 5 april 2019 Amsterdam Recruitment Event

4 april: presentatie 13.30-14.30 uur
4 & 5 april: borrel 16.00-18.00 uur
Locatie: Openbare Bibliotheek Amsterdam Oosterdok

5-6 april 2019 Carrièrebeurs

markt 9.30-17.00 uur @ RAI Amsterdam

Iedereen is de hele dag welkom bij onze stand, inschrijven via de Carrièrebeurs. Locatie: RAI Amsterdam.

10 april 2019 Trainee meeting

meet&greet @ Leeuwarden. We zien je graag in het Campus Café om 15 uur. Meld je vooraf even aan door je naam + traineemeeting Leeuwarden te mailen naar trainee@hollandskroon.nl.

Werken bij de gemeente Hollands Kroon betekent werken met vertrouwen, lef, bevlogenheid, respect, contact en innovatie!