Wij zijn Hollands Kroon, wie ben jij?

Wij zijn Hollands Kroon, wie ben jij?

Grijp je kans!

Wij zoeken nieuwe trainees! Solliciteer vanaf donderdag 15 april op het traineeship. Tijdens de sollicitatieprocedure ontdekken we graag wie jij echt bent, hoe jij in de wereld staat, wat je kunt en wat jouw drijfveren zijn. De binnenkant is belangrijker dan de buitenkant. Dus zet jouw masker op en solliciteer incognito vanaf 15 april. Hoe dat precies in zijn werk gaat leggen we je vanaf 15 april haarfijn uit op deze pagina.

Wat ga je doen als trainee?

Zelfstandig projecten leiden, successen vieren met collega’s én een glimlach toveren op het gezicht van onze inwoners. Als trainee krijg je twee jaar lang verschillende uitdagende inhoudelijke projecten die elk een half jaar duren. Deze projecten doe je individueel en in teamverband. De vorige trainees leidden bijvoorbeeld projecten over de energietransitie, schreven mee aan een nieuwe woonvisie en zorgden ervoor dat we samen zwerfafval in de gemeente aanpakken. Er zit veel afwisseling in de projecten en je hebt grote maatschappelijke impact!

Ervaringen en belevenissen van trainees

Om alvast een beeld te geven hoe het is om als trainee van de gemeente Hollands Kroon aan de slag te gaan maakten de trainees tijdens hun traineeship meerdere blogs en podcasts over hun ervaringen en maakten ze een aantal toffe video's in de serie ‘Trainees on Tour’.

Benieuwd hoe zij de afgelopen periode hebben beleefd?

Wat vragen  wij van jou? 

Voor dit traineeship zoeken wij mensen die opgeleid zijn op HBO- of WO-niveau en maximaal twee jaar zijn afgestudeerd. De studierichting maakt ons daarbij niet uit. Jij hebt door het halen van een diploma al laten zien dat jij het in je hebt om er een succes van te maken.

Meer info

Houd dan deze website in de gaten en volg de trainees op social media.

App, mail of bel

Heb je vragen over het traineeship, wil je meer informatie of drink je graag een keer een (digitale) kop koffie met ons? Dat kan! Stuur ons gerust een WhatsApp-bericht.

Je kunt ons natuurlijk ook altijd een e-mail sturen trainee@hollandskroon.nl of bellen: tel. 088-321 5370.

Wij zijn Hollands Kroon, wie ben jij?

Schrijf je in voor de jobalert!

Wil je geen vacatures missen? Stel dan je eigen vacaturemelding in en mis geen nieuwe vacatures. Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je deze niet gekregen, dan is er iets misgegaan. Schrijf je dan nogmaals in.
E-mailadres van de abonnee.