Wij zijn Hollands Kroon, wie ben jij?

Wij zijn Hollands Kroon, wie ben jij?

Grijp je kans!

Wij zoeken nieuwe trainees! Solliciteer vanaf donderdag 15 april op het traineeship. Tijdens de sollicitatieprocedure ontdekken we graag wie jij echt bent, hoe jij in de wereld staat, wat je kunt en wat jouw drijfveren zijn. De binnenkant is belangrijker dan de buitenkant. Dus zet jouw masker op en solliciteer incognito.

Wat ga je doen als trainee?

Zelfstandig projecten leiden, successen vieren met collega’s én een glimlach toveren op het gezicht van onze inwoners. Als trainee krijg je twee jaar lang verschillende uitdagende inhoudelijke projecten die elk een half jaar duren. Deze projecten doe je individueel en in teamverband. De vorige trainees leidden bijvoorbeeld projecten over de energietransitie, schreven mee aan een nieuwe woonvisie en zorgden ervoor dat we samen zwerfafval in de gemeente aanpakken. Er zit veel afwisseling in de projecten en je hebt grote maatschappelijke impact!

Ervaringen en belevenissen van trainees

Ben je benieuwd naar enkele projecten die de huidige trainees hebben gedaan of hoe ze dit hebben ervaren? Bekijk dan de video's:

Een nieuwe woonvisie 

Integratie van arbeidsmigranten 

De Zwerfafval Challenge 

Op weg naar een JOGG-gemeente

De trainees schreven daarnaast meerdere blogs over hun ervaringen, praatten de oren van je kop in de ‘Praatgraag Podcast’ en maakten een aantal toffe video's in de serie ‘Trainees on Tour’. Benieuwd? Neem dan eens een kijkje onze website.

Hoe ziet je dag er dan uit?

De ene dag werk je lekker thuis en de andere dag werk je op het Kroondomein, onze werklocatie. Jouw werkdag kan zelfs al in de trein beginnen! Wij werken namelijk 100% digitaal en tijd- en plaatsonafhankelijk, waardoor je overal en altijd kunt werken. In het Kroondomein ontmoet je collega’s en werk je samen op jouw favoriete flexplek.

Bij Hollands Kroon werken we resultaatgericht. Je deelt zelf je tijd in en neemt verantwoordelijkheid voor het behalen van je resultaten. Tussen je vergaderingen door maak je een lekkere wandeling met je collega’s, daag je een ander team uit voor een potje tafelvoetbal of maak je samen met collega's een heerlijke lunch voor wie wil. Geen dag is hetzelfde!

Wat  bieden  wij jou?

Van ons mag je een uniek groeitraject van twee jaar verwachten. Wij investeren hiermee in jouw ontwikkeling met de insteek om deze te belonen met een arbeidsovereenkomst na twee jaar op een plek in de organisatie die écht bij jou past. Je krijgt een salaris tussen de € 2484,- en € 4048,- (op basis van 36 uur per week). Daarnaast krijg je vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en een ruim opleidingsbudget om genoeg te leren en ontwikkelen. Want ook dat is een belangrijk onderdeel van je traineeship.

Wat  vragen  wij van jou? 

Voor dit traineeship zoeken wij mensen die opgeleid zijn op HBO- of WO-niveau en maximaal twee jaar zijn afgestudeerd. De studierichting maakt ons daarbij niet uit. Jij hebt door het halen van een diploma al laten zien dat jij het in je hebt om er een succes van te maken.

Solliciteren maar!

We zijn heel benieuwd wie jij bent en wat jou drijft. Solliciteren gaat bij Hollands Kroon daarom net even anders. Zet een masker op en laat ons zien wie jij echt bent, hoe jij in de wereld staat, wat je kunt en wat jouw drijfveren zijn. De binnenkant is belangrijker dan de buitenkant.  

Vanaf 15 april tot 15 mei kun je incognito solliciteren. De vorm is vrij! Een foto van je grootste hobby, een video met je favoriete huisdier of een zelfgemaakte rap…  Alles mag!

Stuur je sollicitatie naar trainee@hollandskroon.nl of klik op de button hieronder.

En dan?

Na je sollicitatie is het tijd voor de selectie. De selectie bestaat uit 3 rondes. Uiterlijk 24 juni weet jij of jij vanaf 1 september start met het 2-jarig avontuur als trainee bij Hollands Kroon!

Ronde 1

Deze digitale selectieronde vindt plaats in de weken van 17 tot en met 28 mei. De eerste ronde is anoniem, dus daarbij houd je je masker op. Bedenk wel dat je goed verstaanbaar moet zijn!

Ronde 2

In ronde 2 mag je masker af. Ook deze ronde is volledig digitaal en vindt plaats in de week van 31 mei tot en met 4 juni.

Ronde 3

Doorsta je ook de tweede ronde, dan nodigen we je uit voor een gesprek van één uur op locatie. Dit gesprek is op 17 of 18 juni.

Ben je benieuwd naar de werving en selectie van eerdere lichtingen trainees? Bekijk hier de selectie van de huidige lichting. En hier de selectie van de lichting daarvoor.

Wanneer begin je?

Op 1 september 2021 start je tweejarige avontuur bij Hollands Kroon.

Meer info

Kijk op de website van de trainees. Je kunt ons ook vinden via de social mediakanalen van de trainees.

App, mail of bel

Heb je vragen over het traineeship, wil je meer informatie of drink je graag een keer een (digitale) kop koffie met ons? Dat kan! Stuur ons gerust een WhatsApp-bericht.

Je kunt ons natuurlijk ook altijd een e-mail sturen trainee@hollandskroon.nl of bellen: tel. 088-321 5370.

Wij zijn Hollands Kroon, wie ben jij?

Schrijf je in voor de jobalert!

Wil je geen vacatures missen? Stel dan je eigen vacaturemelding in en mis geen nieuwe vacatures. Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je deze niet gekregen, dan is er iets misgegaan. Schrijf je dan nogmaals in.
E-mailadres van de abonnee.