Trainees

Traineeship bij Hollands Kroon

Trainees worden bij Hollands Kroon iedere twee jaar geworven. De huidige trainees zijn gestart in september 2017. Dit betekent dat wij in het voorjaar van 2019 op zoek gaan naar een nieuwe groep trainees. We starten de werving op de nationale carrierebeurs in Amsterdam. Wil je in aanmerking komen voor een traineeship bij Hollands Kroon? Houdt dan deze site in de gaten of schrijf je in voor de jobalert, onderaan deze pagina. 

Investeren in ontwikkeling vinden we belangrijk Een snel veranderende samenleving vraagt van onze medewerkers om flexibel en breed inzetbaar te zijn. Hierbij hebben wij jongeren nodig die onze organisatie fris, levendig en toekomstbestendig te houden. De flexibiliteit en het aanpassingsvermogen van jongeren zien wij als inspiratiebron voor onze organisatie. Daarom investeren wij in jongeren door hen een tweejarig traineeship bij onze organisatie aan te bieden.

De medewerker van de toekomst

Iedere twee jaar werven we vijf of zes nieuwe trainees. We zoeken dan HBO of WO afgestudeerden. Zij doorlopen onze werving procedure en wie dit succesvol doorloopt, start met een tweejarig traineeship. Onze insteek is dat zij zich bij ons razendsnel ontwikkelen tot medewerkers van de toekomst. Wij investeren in de ontwikkeling van onze trainees en gaan ervoor om dit te belonen met een vaste aanstelling na twee jaar.

Wat je doet als trainee bij Hollands Kroon

Onze trainees werken in een zelfsturend team, net als alle andere teams, en krijgen zowel groeps- als individuele opdrachten. We dagen ze uit en stimuleren ze om het beste van zichzelf te laten zien. Met de groeps- en individuele opdrachten maken ze kennis met de hele organisatie zodat ze na twee jaar weten op welke plek ze echt in hun kracht staan.

Ervaringen en belevenissen van trainees

Vanaf de start van het traineeship beschrijven de trainees hun ervaringen en belevenissen bij onze organisatie. De tweede lichting trainees heeft dit gedaan in de vorm van een digitale krant, genaamd Trainee Times. Elke vier maanden brachten zij een nieuwe editie uit, met daarin hun laatste avonturen, activiteiten, projecten, ontwikkelingen en belevenissen. Bekijk hier editie 1, editie 2 en editie 3. Na deze edities zijn ze overgegaan op de website de belevenissen van de trainees. Ook zijn de trainees te volgen op Instagram.