Wij zijn Hollands Kroon, wie ben jij?

Helaas, de vacature voor het traineeship is gesloten!

We willen iedereen die gesolliciteerd heeft bedanken voor hun originele sollicitaties. We wensen alle kandidaten heel veel succes tijdens de selectieprocedure! Ben je benieuwd wat je als trainee bij de gemeente Hollands Kroon allemaal doet? Hieronder lees je een korte impressie van het leven als trainee voor de gemeente Hollands Kroon.

Wat doe je doen als trainee?

Zelfstandig projecten leiden, successen vieren met collega’s én een glimlach toveren op het gezicht van onze inwoners. Als trainee krijg je twee jaar lang verschillende uitdagende inhoudelijke projecten die elk een half jaar duren. Deze projecten doe je individueel en in teamverband. De vorige trainees leidden bijvoorbeeld projecten over de energietransitie, schreven mee aan een nieuwe woonvisie en zorgden ervoor dat we samen zwerfafval in de gemeente aanpakken. Er zit veel afwisseling in de projecten en je hebt grote maatschappelijke impact.

Ervaringen en belevenissen van trainees

Ben je benieuwd naar enkele projecten die de huidige trainees hebben gedaan of hoe ze dit hebben ervaren? Bekijk dan de video's:

Een nieuwe woonvisie 

Integratie van arbeidsmigranten 

De Zwerfafval Challenge 

Op weg naar een JOGG-gemeente

De trainees schreven daarnaast meerdere blogs over hun ervaringen, praatten de oren van je kop in de ‘Praatgraag Podcast’ en maakten een aantal toffe video's in de serie ‘Trainees on Tour’. Benieuwd? Neem dan eens een kijkje onze website.

Meer info

Kijk op de website van de trainees. Je kunt ons ook vinden via de social mediakanalen van de trainees.

App, mail of bel

Heb je vragen over het traineeship, wil je meer informatie of drink je graag een keer een (digitale) kop koffie met ons? Dat kan! Stuur ons gerust een WhatsApp-bericht.

Je kunt ons natuurlijk ook altijd een e-mail sturen trainee@hollandskroon.nl of bellen: tel. 088-321 5370.

Schrijf je in voor de jobalert!

Wil je geen vacatures missen? Stel dan je eigen vacaturemelding in en mis geen nieuwe vacatures. Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je deze niet gekregen, dan is er iets misgegaan. Schrijf je dan nogmaals in.
E-mailadres van de abonnee.