vacature traineeship

Denk anders, denk Hollands Kroon

De snel veranderende samenleving vraagt van ons om flexibel en innovatief te zijn. Daarom hebben wij jou nodig!

Wat ga je doen?

Zelfstandig projecten leiden, successen vieren met collega’s én een glimlach toveren op het gezicht van onze inwoners. Als trainee krijg je inhoudelijke opdrachten die een half jaar duren en die je individueel of in teamverband uitvoert. De vorige trainees leidden bijvoorbeeld projecten over bestuurlijke vernieuwing, schreven mee aan de omgevingsvisie en adviseerden over het geven van feedback in onze zelfsturende organisatie.

Leuk hè! Maar hoe ziet je dag er dan uit?

De ene dag werk je thuis, de andere dag bij ons op kantoor. Wij werken namelijk 100% digitaal, waardoor je overal kunt werken. Kom je naar het Kroondomein, ons kantoor in Anna Paulowna, dan hoef je er echt niet om 9 uur al te zijn: wij werken tijd- en plaatsonafhankelijk. Jouw werkdag kan zelfs in de trein beginnen! In het Kroondomein ontmoet je collega’s en werk je met ze samen op jouw favoriete flexplek.

Wat bieden wij jou?

Van ons mag je een uniek groeitraject van twee jaar verwachten. Wij investeren hiermee in jouw ontwikkeling met de insteek om deze te belonen met een arbeidsovereenkomst na twee jaar. Ook krijg je een salaris tussen de € 2335,- en € 3805,- (o.b.v. 36 uur per week) exclusief vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en een eigen opleidingsbudget.

Wat vragen wij van jou?

Voor dit traineeship zoeken wij mensen die opgeleid zijn op HBO- of WO-niveau en maximaal twee jaar zijn afgestudeerd. De studierichting maakt ons echt niks uit: jij hebt door het halen van een diploma al laten zien dat jij het in je hebt om er een succes van te maken.

Wanneer begin je?

Op 1 september 2019.

Solliciteren maar!

Laat vóór 10 mei op een unieke manier weten wie jij bent en waarom jij bij ons past. De vorm is vrij! Denk bijvoorbeeld aan een pagina uit jouw dagboek uit 2003 of jouw favoriete vakantiefoto… Alles mag! Stuur je aanmelding naar traineeship@hollandskroon.nl. Maak ons sprakeloos met jouw aanmelding en maak kans op een golden ticket! Als jij deze weet te bemachtigen ben je namelijk automatisch door naar de tweede ronde van de selectieprocedure.

En dan?

De selectieprocedure bestaat uit vier rondes. Iedereen wordt uitgenodigd voor de eerste ronde, op 24 mei. Op deze dag kijken we of jij bij ons past en andersom. De rondes daarna leren wij elkaar nog beter kennen en op 19 juni weet jij of jij de nieuwe trainee van Hollands Kroon bent!

Meer info?

Neem contact op met Stasja Olejniczak of met Corine Hansen: 088 - 321 5000

Traineeopdracht van Simone

Simone vertelt over haar opdracht als trainee bij Hollands Kroon. Wil jij ook met dit soort uitdagende opdrachten aan de slag? Solliciteer dan nu!

Vormvrije sollicitatie van Franklin

Een vormvrije aanmelding voor het traineeship: wat bedoelen we daarmee? Laat je inspireren door Franklin, die vertelt over hoe hij heeft gesolliciteerd op de vacature Directeur bij Hollands Kroon, en hoe hij nu in Hollands Kroon kan werken terwijl hij in Amsterdam woont!

Ervaringen en belevenissen van trainees

Vanaf de start van het traineeship beschrijven de huidige trainees hun ervaringen en belevenissen bij onze organisatie. Lees op de website van de trainees wat zij doormaken, leren en beleven tijdens het traineeship. Ook zijn zij te volgen op Instagram. De tweede lichting trainees heeft dit gedaan in de vorm van een digitale krant, genaamd Trainee Times. Elke vier maanden brachten zij een nieuwe editie uit, met daarin hun laatste avonturen, activiteiten, projecten, ontwikkelingen en belevenissen. Bekijk hier editie 1editie 2 en editie 3. Na deze edities zijn ze overgegaan op de website de belevenissen van de trainees.

 

Kennismaken met ons

Oh ja, maak kennis met de huidige trainees en andere toekomstige collega's bij onderstaande bijeenkomsten! Je bent altijd welkom voor een kop koffie en rondleiding op ons kantoor. Mail voor een afspraak naar trainee@hollandskroon.nl. Gezellig!