het-kroondomein-trap1

Stages

Investeren in ontwikkeling vinden we belangrijk. Niet alleen in onze medewerkers, maar ook in stagiaires. De grote variëteit aan taken en beleidsvelden bieden veel mogelijkheden om je bij ons als stagiaire te ontwikkelen.

Jongeren gezocht voor onderzoek naar imago Hollands Kroon als werkgever

Op dit moment loopt Britt stage bij ons. Zij doet een onderzoek naar het imago van ons als werkgever onder jongeren. Zo willen wij te weten te komen hoe we jongeren beter bereiken voor onze vacatures. 

Ben jij tussen de 16 en 24 jaar en woon je in de gemeente Hollands Kroon? Dan kun jij ons helpen. Wil jij deze vragenlijst invullen? Het duurt ongeveer zes minuten. Alvast hartelijk dank namens ons en Britt natuurlijk. Zo kan zij weer verder met het onderzoek.

Wil je stage lopen bij Hollands Kroon? Bekijk dan onze stageopdrachten.

Op dit moment is er geen stageopdracht

  • Nader te bepalen
  • Alle opleidingsniveau’s
  • Stagevergoeding
Op dit moment hebben wij helaas geen stageopdracht voor je. Je kunt wel contact opnemen met ons, vul hiervoor het contact formulier in.

Wat bieden wij stagiaires?

Wij bieden een aantrekkelijke stageplaats bij een gemeente die net wat anders werkt als andere gemeenten. Ook krijg je een stagevergoeding, en als je geen OV hebt, een reiskostenvergoeding. Je krijgt een laptop en smartphone te leen, zodat je overal kunt werken en bereikbaar bent.

Wie ben jij?

Jij bent de ambtenaar van de toekomst! Je bent gemotiveerd en weet waarom je bij Hollands Kroon wilt stagelopen. Je toont initiatief en bent resultaatgericht. Wij waarderen jouw frisse blik op zaken die ons minder opvallen. En daarnaast pas je bij de kernwaarden van Hollands Kroon.

HR Services specialist Vonk

Legal Insurance & HR Service specialist

Elk jaar stromen vele MBO-studenten met een diploma de arbeidsmarkt op. Vaak gelukkig met succes, maar soms blijkt dat de aansluiting tussen theorie en praktijk beter kan. En kan het voor jongeren lastig zijn om binnen een organisatie snel van meerwaarde te zijn. Zonde, want dan kan talent soms verloren gaan.

Daarom hebben onderwijsorganisatie Vonk en de gemeente Hollands Kroon de handen ineengeslagen en samen de opleiding Legal Insurance & HR Service specialist ontwikkeld.

Interesse in deze opleiding? Kijk verder op de website van Vonk.

Schrijf je in voor de jobalert

Wil je geen vacatures missen? Stel dan je eigen vacaturemelding in en mis geen nieuwe vacatures. Je ontvangt een bevestigingsmail. Heb je deze niet gekregen? Kijk dan eens in je ongewenste e-mail folder.

Je kunt je uitschrijven via de link ‘Afmelden nieuwsbrief’ onderaan elke Jobalert e-mail.

Geloof in die ene reden waarom het wel kan